Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αλέξης Τσίπρας: Να ζητήσει συγγνώμη ο Μητσοτάκης για το «απάτη pass»

Περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Φωκίδα

15/07/2022

Έχουμε μία υπόσχεση να δώσουμε για την επόμενη μέρα, που ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη: Να επαναφέρουμε στον τόπο τη Δικαιοσύνη, να σταματήσουν οι σκανδαλώδεις ανισότητες, η ευνοιοκρατία, το πελατειακό κράτος, το ρουσφέτι και η αναξιοκρατία.
Αυτή είναι η μόνο υπόσχεση που θέλουμε να δώσουμε γιατί εμείς δεν χρωστάμε σε κανέναν.Επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στη Φωκίδα.

Ψάχνει ο κόσμος να βρει τα 600αρια, βρίσκει 20 και 30 ευρώ και τρελαίνεται. Εξοργίζεται ακόμα περισσότερο.
Τα πάντα είναι επικοινωνία, τα πάντα είναι μια ωραία φούσκα, κάποια στιγμή όμως αυτή η επικοινωνία τελειώνει. Γιατί έρχεται η ώρα της κρίσης και ο κόσμος βλέπει τον λογαριασμό.
Πιστεύω ότι πρέπει ο πρωθυπουργός να ζητήσει μια συγγνώμη για την εξαπάτηση και πρέπει να δώσει ένα πραγματικά γενναίο πρόγραμμα στήριξης, αντί του «απάτη pass».

Φωτογραφίες: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στη Φωκίδα
Επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στη Φωκίδα

Πηγή: https://www.syriza.gr/article/id/130850/Al.-Tsipras:-Na-zhthsei-syggnwmh-o-Mhtsotakhs-gia-to-apath-pass1.html

 

 

 

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων