Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Οι ΟΜ ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Βύρωνα

Περιοδεία στην Πλατεία Τσιρακοπούλου με τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Θανάση Θεοχαρόπουλου

Σήμερα το πρωί οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ΒΥΡΩΝΑ μαζί με τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος επισκεφθήκαμε την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Βύρωνα, μια νευραλγική υπηρεσία που εξυπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες των κατοίκων της πόλης μας- ανάγκες ολοένα και πιο αυξημένες εξαιτίας της πολιτικής της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συνομιλήσαμε με τους εργαζόμενους και τους καλέσαμε να συμμετέχουν μαζικά στην μεγάλη πανελλαδική Απεργία της 9ης Νοεμβρίου.

Έπειτα πραγματοποιήσαμε περιοδεία στην Πλατεία Τσιρακοπούλου όπου ενημερώσαμε τους συμπολίτες μας για τα 6 σημεια της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για την επόμενη Προοδευτική Κυβέρνηση.  Συνεχίζουμε αποφασιστικά μέχρι την τελική νίκη!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων