Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Νίκος Παππάς «Στο Κόκκινο»

Συνέντευξη «Στο Κόκκινο» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραπανάκη.

29/08/2022

➠ Ο κ. Μητσοτάκης υπέστη πολιτική συντριβή στη Βουλή. Και με την τοποθέτησή του σε σχέση με την παρακολούθηση Ανδρουλάκη και όταν όλοι όσοι επικαλέστηκε ότι δήθεν παρακολουθούνταν επί ΣΥΡΙΖΑ, τον διέψευσαν.
➠ Ποιος και γιατί έδωσε τις εντολές για να παρακολουθούνται οι κύριοι Κουκάκης και Ανδρουλάκης; Ακόμα και τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης θέτουν, πλέον, αμείλικτα ερωτήματα. Που έχει πουληθεί το predator εντός Ελλάδας;
➠ Αν ο κ. Μητσοτάκης εννοεί ότι θέλει την εξεταστική, πρέπει να μην αποκλείσει κανέναν μάρτυρα. Όχι όπως έγινε με την εξεταστική για τη λίστα Πέτσα.
➠ Η παραδοχή Μητσοτάκη ότι δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση από την επόμενη κάλπη, αποδεικνύει ότι η ψήφος στη Ν.Δ. είναι επιλογή αστάθειας. Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναδεικνύεται σε επιλογή σταθερότητας.
➠ Έχουν εξαγγείλει, ενόψει ΔΕΘ, τα ίδια πράγματα δυο και τρεις φορές. Όσο η κυβέρνηση περιορίζεται στην επιδότηση της αισχροκέρδειας τόσο θα μιλάμε για επιταγές χωρίς αντίκρισμα. Δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

 

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων