Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Νίκος Παππάς στο OPEN

Από τη συνομιλία μου, σήμερα το πρωί, με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη, στην εκπομπή του OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι, «Ώρα Ελλάδος».
#ΣΥΡΙΖΑ #SYRIZA #εκλογές #εκλογικός_νόμος

Η κυβέρνηση διολισθαίνει σε μια πάρα πολύ επικίνδυνη λογική όταν μας λέει ότι κανείς δεν εξαιρείται από τις παρακολουθήσεις. Όλοι οι πολίτες βρισκόμαστε υπό τη συνταγματική προστασία του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών μας.
Το Σύνταγμα και ο νόμος προβλέπουν ως ακραία εξαίρεση την άρση αυτής της συνταγματικής πρόβλεψης.
Τα στελέχη της ΝΔ ανοίγουν θέμα εκλογικού νόμου. Ομολογούν, όχι μόνο ότι δεν μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση με απλή αναλογική -όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης από πέρυσι τον Σεπτέμβριο- αλλά ούτε και από την ενισχυμένη των 40 εδρών μπόνους.
Το μήνυμα, πλέον, είναι ξεκάθαρο προς όλους: Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πολιτική σταθερότητα.
https://fb.watch/ffsWskmD9q/

 

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων