Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ραλλία Χρηστίδου: Δικαίωση για τη σεξιστική ανάρτηση Ψαριανού – Καμπάνα €4.000 συν τους τόκους

Πάλι πήραν «άριστα δέκα» οι «άριστοι» λέει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Πληρώνει και τα δικαστικά έξοδα ο «μετακλητός του αντιπροέδρου» της κυβέρνησης Μητσοτάκη

05.09.22 12:51

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών επιβάλλει στον Γρηγόρη Ψαριανό να καταβάλει 4.000 ευρώ με τους τόκους, καθώς και τα δικαστικά έξοδα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, για την ανάρτηση που είχε κάνει στα social media με παραποιημένη φωτογραφία της.

«Ο μετακλητός του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γρ. Ψαριανός καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για τις ψευδείς, συκοφαντικές, προσβλητικές και σεξιστικές αναρτήσεις που έκανε σε βάρος μου τον Ιούλιο του 2020.

Πάλι οι “Άριστοι” πήραν “Άριστα” Δέκα», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της η κα Χρηστίδου.

Ο πρώην βουλευτής και σήμερα μετακλητός υπάλληλος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Μητσοτάκη Γρηγόρης Ψαριανός πριν δύο χρόνια είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στα social media παραποιημένη εικόνα της κας Χρηστίδου.

Όπως έχει περιγράψει η κα Χρηστίδου πριν δύο χρόνια, «ήταν μια φωτογραφία από την ομιλία στην Ολομέλεια για τον προϋπολογισμό και φορούσα το σακάκι μου και το πουκάμισο. Έβγαλαν το πουκάμισο κι έβαλαν το μπούστο μου από μία μου εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί».

Πηγή: https://www.avgi.gr/koinonia/423750_dikaiosi-gia-ti-sexistiki-anartisi-psarianoy-kampana-eu4000-syn-toys-tokoys

 

 

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων