Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ραλλία Χρηστίδου: «Χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει ευημερία.»

Συνεντευξη στον FLASH RADIO 99,4 official και τον Βαγγελη Στολάκη: «Χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει ευημερία.»

26/09/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραλλία Χρηστίδου: «Χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει ευημερία

 Η Βουλεύτρια του Νότιου Τομέα Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 και στον δημοσιογράφο   Β. Στολάκη αναφέρθηκε στην ανάγκη να απαλλαγεί η χώρα το συντομότερο δυνατόν από το «σύστημα» Μητσοτάκη και να υπάρξει μια νέα προοδευτική διακυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, ώστε να υλοποιηθούν τα μέτρα και το κυβερνητικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ. Η κοινωνία, υπογράμμισε η Βουλεύτρια, δεν μπορεί άλλο να αντέξει ούτε την ακρίβεια στους λογαριασμούς της  ενέργειας και στην αγορά ούτε την αλαζονεία και τον κυνισμό που επιδεικνύει απέναντι στην μικρομεσαία τάξη και γενικότερα στους εργαζόμενους ο Πρωθυπουργός και οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με αποκορύφωμα τις απίστευτες δηλώσεις του κυρίου Πέτσα, ανεξάρτητα αν αναγκάστηκε να ανακαλέσει αργότερα. «Θα είμαστε πάντα με τους δήθεν παρείσακτους,» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Χρηστίδου, «έτσι όπως τους θεωρούν τα εκάστοτε συστήματα,  που αγωνίζονται με εντιμότητα και αξιοπρέπεια στη ζωή τους για να κάνουν τη διαφορά»

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόνισε στη συνέχεια η Ρ. Χρηστίδου, είναι κοστολογημένα, αντιστοιχούν στα δημοσιονομικά περιθώρια της χώρας, παρά την κινδυνολογία της ΝΔ, και επιδιώκουν την κοινωνική δικαιοσύνη, την απαραίτητη δηλαδή προϋπόθεση, για να υπάρξει ανάπτυξη και ευμάρεια στον τόπο μας.

 

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων