Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Συνέντευξη του Νίκου Παππά στον Real FM

Συνέντευξη στον Real FM και τον Γιάννη Μιχελάκη.

26/08/2022

➠ Αν ήταν επιτακτική ανάγκη η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία προ των υποκλοπών, πλέον θα είναι λυτρωτική και θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στους θεσμούς.
➠ Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταφέρει να δημιουργήσει διπλωματικά επεισόδια με τους πάντες, να ακούμε για σενάρια αποσταθεροποίησης λες και είχαν ύποπτη δράση οι Ανδρουλάκης και Κουκάκης. Είναι πλέον ακατάλληλοι οι κυβερνώντες να διαχειριστούν την κατάσταση.
➠ Πρέπει να αποσαφηνιστούν τα όσα φέρετε να είπε ο κ. Δεμίρης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Πρέπει να μάθουμε αν και ποιοι άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρακολουθούνται. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρόκειται για μια γενικευμένη κίνηση εκβιασμού εις βάρος δημοσιογράφων και πολιτικών.

 

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων