Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης εκμεταλλεύεται τη δυστυχία του πολέμου για να κρύψει τις ευθύνες του για την έκρηξη ακρίβειας

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του για μια ακόμη φορά προσπαθούν να κρύψουν τις ευθύνες τους για την ενεργειακή ακρίβεια πίσω από τον πόλεμο.

Οι λογαριασμοί του ρεύματος, όμως, έχουν φτάσει στους πολίτες ήδη πριν την παράνομη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία. Έχουν φτάσει από τότε που ο ανεκδιήγητος κ. Σκρέκας περιέπαιζε τα νοικοκυριά συμβουλεύοντάς τα να κλείνουν τον διακόπτη του σπιτιού για χαμηλότερους λογαριασμούς. η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την επιλογή της βίαιης και χωρίς σχέδιο απολιγνιτοποίησης βάθυνε την εξάρτηση της ελληνικής οικονομίας από το φυσικό αέριο.

Όμως ακόμα και τώρα, υπάρχουν ακόμα περιθώρια ανακούφισης των πολιτών και επιχειρήσεων, όπως η μείωση του ΕΦΚ και η αύξηση του βασικού μισθού.

Η ακρίβεια δεν είναι φυσικό φαινόμενο, η κυβέρνηση είναι αδιάφορη, αδίστακτη και τυχοδιωκτική. Έχει φτάσει στο σημείο να εκμεταλλεύεται τη δυστυχία ενός πολέμου για να ξεφύγει από τις επιπτώσεις της δικής της ανευθυνότητας. Η ακρίβεια που έχουν βιώσει μέχρι σήμερα οι πολίτες φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων