Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τηλεοπτική συνέντευξη της Ραλλίας Χρηστίδου στο Kontra Channel: «Πρόεδρος των μελών του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ο Στέφανος Κασσελάκης»

Παρατίθενται οι τίτλοι των θεμάτων από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Βουλεύτρια Ραλλία Χρηστίδου στην τηλεοπτική εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» με τον Κώστα Πουλακίδα και τον Γιάννη Κορωναίο:

Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου  2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλεοπτική συνέντευξη της Ραλλίας Χρηστίδου στο Kontra Channel: «Πρόεδρος των μελών του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ο Στέφανος Κασσελάκης»

 Όταν έγιναν οι εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή, επέλεξα να μην είμαι καν υποψήφια, θεωρούσα ότι οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες οι οποίοι κλήθηκαν να υπηρετήσουν αυτό τον σκοπό, θα ήταν αντάξιοι της εμπιστοσύνης του κόσμου, εν προκειμένω επιτρέψτε μου να πω πως δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Δεν υπάρχει ψηφοφορία σε κανένα σώμα όπου να είναι κατά τα 2/3  της μυστική και κατά το 1/3 φανερή.  Θα έπρεπε τα ίδια μέλη της ΚΕ να μην το αποδεχτούν.

Υπάρχει ένα τεράστιο τραύμα, δεν σας κρύβω πως το πρώτο που αισθάνθηκα ήταν ακριβώς το ίδιο αίσθημα που είχα όταν παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.  Αισθάνθηκα πολιτικά ορφανή.  Σκέφτηκα πολύ σοβαρά να παραιτηθώ μέχρι να αποκατασταθεί η εκπεφρασμένη βούληση του σώματος του λαού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.  Ήταν τεράστια η απογοήτευση από την συγκυρία όπως διαμορφώθηκε αυτό το αποτέλεσμα.  Πώς είναι δυνατόν, μέσα σε ένα χρόνο αντί να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε κάνει βήματα μπροστά γιατί πρέπει επιτέλους να αποκαταστήσουμε το άδικο που αισθάνονται χιλιάδες κόσμου που είναι έξω  στο δρόμο και δεν είναι κλεισμένοι σε γραφεία να είμαστε σε αυτή την κατάσταση;

Κανένας πρόεδρος δεν έχει υποστεί τέτοιο 11μηνο βασανιστήριο διαρκούς υπονόμευσης και για να είμαι απολύτως δίκαιη αυτό το κλίμα σίγουρα καλλιεργήθηκε και τροφοδοτήθηκε και από τις δύο πλευρές και αυτή είναι μία ευθύνη την οποία μοιράζονται και οι δύο πλευρές.

Ο πρόεδρος πρέπει να δώσει τη μάχη εντός των τειχών γιατί έχει δεσμευτεί ότι «δεν θα σας προδώσω ποτέ», γιατί έχει εκλεγεί από αυτό το σώμα και σε αυτό πρέπει να λογοδοτήσει και αυτό να αποφασίσει και να σεβαστεί αυτή την απόφαση και για να δικαιώσει τους αγώνες και τις θυσίες όλων των ανθρώπων που συντάχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, απογοητεύτηκαν από πολλά πράγματα, αλλά επέμεναν και είναι ακόμα μαζί μας

Ως αναπληρώτρια συντονίστρια ΕΠΕΚΕ, η δουλειά μας στην Βουλή συνεχίζεται, είναι έτοιμες οι θέσεις όλων των τομεαρχών και έχουν αποσταλεί στο γραφείο προέδρου.  Το καθήκον μας δεν σταματάει ποτέ.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας επισυνάπτεται το αρχείο βίντεο.

Ραλλία Χρηστίδου

Αναπληρώτρια Συντονίστρια ΕΠΕΚΕ

Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ

Αθήνα Β3 Νότιος Τομέας

r.christidou@parliament.gr

raliachristidou@gmail.com

Τηλ. 2103708478

Πρωτοσέλιδα

Νόμοι και Ψηφοφορίες

Ακολουθήστε μας

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Με το σύνθημα «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» έγινε δεκτός στο Βύρωνα ο Αλέξης Τσίπρας που συνομίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στον Βύρωνα. (23.02.2022)