Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νίκος Παππάς: Τι ήξερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις δραστηριότητες Πάτση; Να απαντήσει το Μαξίμου στις αναφορές του

Περιοδεία του Νίκου Παππά, τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Β3ʼ Νότιου Τομέα Αθηνών, στην Καβάλα

Ν. Παππάς: Τι ήξερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις δραστηριότητες Πάτση; Να απαντήσει το Μαξίμου στις αναφορές του

26/10/2022

Περιοδεία στην Καβάλα πραγματοποιεί ο Νίκος Παππάς, τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Β3ʼ Νότιου Τομέα Αθηνών, συνοδευόμενος από τη βουλευτή Καβάλας του κόμματος, Τάνια Ελευθεριάδη και τον συντονιστή της Ν.Ε. και πρώην βουλευτή, Κώστα Μορφίδη.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε στα ΜΜΕ της περιοχής, ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο μεγάλο θέμα που έχει προκύψει για την κυβέρνηση Μητσοτάκη από την εμπλοκή του Ανδρέα Πάτση, πρώην, πλέον, βουλευτή της Ν.Δ., στη διαχείριση κόκκινων δανείων και στη διοίκηση εξωχώριων εταιρειών και τις σχετικές αποκαλύψεις. Όπως υπογράμμισε ο ίδιος: «Σε ό,τι αφορά στο ιδιωτικό χρέος, η Ν.Δ. είναι φανατική μιας λύσης η οποία εκκαθαρίζει μια οικονομική εκκρεμότητα εις βάρος των νοικοκυριών. Το γνωρίζαμε. Δεν γνωρίζαμε, όμως, ότι οι ίδιοι οι βουλευτές της είναι ιδιοκτήτες εταιρειών, οι οποίες έχουν σκοπό τη βίαιη εκκαθάριση εις βάρος της κοινωνίας». Για να συμπληρώσει: «Αυτή τη στιγμή ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Ο κ. Πάτσης λέει ότι όλη η κυβέρνηση Μητσοτάκη γνώριζε τις δραστηριότητές του. Περιμένουμε από το Μέγαρο Μαξίμου και τα στελέχη της κυβέρνησης να ομολογήσουν τι ήξεραν, για ποια πράγματα τους είχε ενημερώσει ο κ. Πάτσης και να σταματήσουν να παίζουν με τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και την τύχη των νοικοκυριών».

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών είχε επαφές με:

·         Τη διευθύνουσα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας, Άννα Θυσιάδου, με την οποία συζήτησε την πορεία κρίσιμων έργων και την καθυστέρηση υλοποίησής τους με ευθύνη των αρμόδιων υπουργείων.

·         Τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουρεάδη, με τον οποίο εστίασαν στην πορεία έργων που θα ωφελήσουν την τοπική κοινωνία και οικονομία (αξιοποίηση των καπναποθηκών, εξέλιξη των μελετών στα Τενάγη Φιλίππων), τα οποία όμως έχουν κολλήσει στα γρανάζια της κυβερνητικής αδράνειας, καθώς και σε ζητήματα καθημερινότητας της πόλης.

·         Τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Βασίλη Λεμονίδη, με τον οποίο ανέλυσαν τις συνθήκες που έχει διαμορφώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και την έλλειψη μέτρων στήριξής τους εν μέσω πανδημικής και ενεργειακής κρίσης.

Ο Νίκος Παππάς είχε την ευκαιρία, τέλος, να αναδείξει την κωλυσιεργία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στην συνέχιση υλοποίησης κρίσιμων έργων, τα οποία είχαν εκκινήσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Ανατολική Σιδηροδρομική Εγνατία.

 

Ν. Παππάς: Τι ήξερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις δραστηριότητες Πάτση; Να απαντήσει το Μαξίμου στις αναφορές του
Ν. Παππάς: Τι ήξερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις δραστηριότητες Πάτση; Να απαντήσει το Μαξίμου στις αναφορές του

 

Πρωτοσέλιδα

Νόμοι και Ψηφοφορίες

Ακολουθήστε μας

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Με το σύνθημα «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» έγινε δεκτός στο Βύρωνα ο Αλέξης Τσίπρας που συνομίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στον Βύρωνα. (23.02.2022)