Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Νίκος Παππάς «Στο Κόκκινο»

Συνέντευξη «Στο Κόκκινο» και τον δημοσιογράφο Κώστα Σαββόπουλο.

21/07/2022

Αναντίστοιχη η κυβέρνηση με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Σε απόσταση από την πραγματικότητα και για την υπόθεση των πυρκαγιών και για την υπόθεση Λιγνάδη.

➠ Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αισθάνονται ανέγγιχτοι από όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Είτε έχουν κακούς συμβούλους είτε βασίζονται στην μιντιακή τους ασυλία.

➠ Η απόλυτη ταύτιση με τον πρωτόδικα καταδικασμένο βιαστή ανηλίκων και η ευκολία με την οποία χρεώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ την πολιτικοποίηση του θέματος προκαλεί ερωτηματικά. Σύντομα θα αποκαλυφθεί το κίνητρο αυτής της κάλυψης που του προσφέρει η κυβέρνηση.

➠ Ακυρώνονται δρομολόγια, την τελευταία στιγμή, από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία προβάλλει ανυπόστατες δικαιολογίες ενώ στην πραγματικότητα αιτία είναι η αδυναμία εκπαίδευσης των μηχανοδηγών. Δεν αξίζει στον κόσμο αυτή η ταλαιπωρία.

➠ Με υπογραφή Καραμανλή, το μνημόνιο συνεργασίας δημοσίου – ΤΡΑΙΝΟΣΕ προέβλεπε επενδύσεις 780 εκατ. ευρώ από την εταιρεία, ενώ η σύμβαση που ήρθε στη Βουλή μόνο 160 εκατ. ευρώ. 600 εκατ. ευρώ επενδύσεις έγιναν αέρας.

➠ Στη Γερμανία η μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών πήγε από τα 80 ευρώ στα 9 ευρώ και εδώ, αντί να κινούμαστε σε αυτή την κατεύθυνση, πέφτει η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας με γενικευμένες ακυρώσεις.

Πηγή: https://www.facebook.com/nikospappas66

 

Πρωτοσέλιδα

Νόμοι και Ψηφοφορίες

Ακολουθήστε μας

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Με το σύνθημα «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» έγινε δεκτός στο Βύρωνα ο Αλέξης Τσίπρας που συνομίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στον Βύρωνα. (23.02.2022)