Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ραδιοφωνική συνέντευξη της Ραλλίας Χρηστίδου στον FLASH 99,4

Παρατίθενται οι τίτλοι των θεμάτων από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Βουλεύτρια Ραλλία Χρηστίδου στη ραδιοφωνική εκπομπή του Βαγγέλη Στολάκη «Άναψε Φλας»:

Αθήνα, 3/10/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  1. Σημαντική η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την ερχόμενη Πέμπτη γιατί με την επικοινωνία και τη συνεργασία βουλευτών και ηγεσίας επιτυγχάνεται ο επιθυμητός στόχος που είναι η κοινωνική γείωση.

 

  1. Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη σηματοδοτεί μια νέα μέρα όχι μόνο για τον χώρο αλλά για τη χώρα. Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για το κόμμα μας, καθώς είναι ένας νέος άνθρωπος με πολύ ενέργεια που προέρχεται από την κοινωνία Οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι με σκληρή δουλειά μπορούν να επιτύχουν το όραμα τους πρέπει να έχουν ισχυρή παρουσία, καθώς είναι αυτοί που μπορούν να αντιληφθούν τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και να βρουν λύσεις.

 

  1. Ο λόγος που κάποιος εμπλέκεται με τα κοινά προκύπτει από τη διάθεσή του για να προσφέρει στον τόπο. Η ουσιαστική προσφορά συντελείται όταν έχεις τη διακυβέρνηση και αυτό είναι το ζητούμενο.

 

  1. Για την εσωτερική αντιπολίτευση τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Συνδυάζεται με την αποστολή που καλείσαι να υπηρετήσεις. Εάν ο στόχος είναι να είμαστε μέρος της κοινωνίας, να την αφουγκραζόμαστε και να εκφράζουμε τα αιτήματά της, τότε τον υλοποιούμε.  Εάν καλούμαστε να υπηρετήσουμε κάποιον άλλο στόχο τότε οι επιλογές είναι διαφορετικές.

 

  1. Τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου Προέδρου αξιολογούνται πολύ θετικά. Αποτελεί ένα κράμα ενσυναίσθησης με ανθρωποκεντρική προσέγγιση και τετράγωνη λογική. Ένας πολύ παραγωγικός συνδυασμός που μπορεί να γίνει και πολύ αποτελεσματικός.  Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες καλλιεργείται όταν υλοποιείς τις δεσμεύσεις σου και μέχρι στιγμής ότι λέει το κάνει.

 

  1. Προτρέπω τους ακροατές σας και τις ακροάτριες σας να σκεφτούν τι πραγματικά θέλουν για την επόμενη μέρα. Θέλουν να γίνει η ζωή τους καλύτερη, να έχουν μια ισχυρή φωνή να τους εκπροσωπεί και να αναδεικνύει τα προβλήματά τους ή θέλουν κάτι που απλά τους κρίνει, τους παρακολουθεί και τους κοιτάζει αφ’υψηλού;

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας επισυνάπτεται το αρχείο ήχου.

Ραλλία Χρηστίδου

Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ

Αθήνα Β3 Νότιος Τομέας

r.christidou@parliament.gr

raliachristidou@gmail.com

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων