Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στέφανος Κασσελάκης: Η προβληματική διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων αφήνει απομονωμένους τους νησιώτες – Κομβικής σημασίας η αξιοπιστία και η ασφάλεια των μεταφορών

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

Δημοτικό Συμβούλιο Αμοργού

22/4/2024

Σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμοργού συμμετείχε τη Δευτέρα 22 Απριλίου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Ο Στ. Κασσελάκης άκουσε τα προβλήματα κατοίκων και φορέων του νησιού και μετέφερε τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μεταξύ άλλων, τονίστηκε η ανάγκη για καλύτερη σύνδεση της Αμοργού με άλλα νησιά – πυλώνες του τουρισμού, όπως η Σαντορίνη, η Ρόδος, η Μύκονος και η Κρήτη, ώστε η τουριστική σεζόν να επεκταθεί στην Αμοργό και να μην περιορίζεται μόνο σε δύο μήνες τον χρόνο.

Η αξιοπιστία και η ασφάλεια των μεταφορών είναι κομβικής σημασίας και για την πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων του νησιού σε δομές υγείας, πρόσβαση η οποία τους χειμερινούς μήνες καθίσταται ακόμα πιο δύσκολη.

Η προβληματική διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων, που αφήνει απομονωμένους τους νησιώτες, δεν συνάδει με τις υποχρεώσεις που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος προς όλους τους πολίτες.

Πηγή: https://www.syriza.gr/article/id/157902/St.-Kasselakhs:-H-problhmatikh-diasyndesh-twn-nhsiwn-twn-Kykladwn-afhnei-apomonwmenoys-toys-nhsiwtes—Kombikhs-shmasias-h-aksiopistia-kai-h-asfaleia-twn-metaforwn.html

 

Πρωτοσέλιδα

Νόμοι και Ψηφοφορίες

Ακολουθήστε μας

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Με το σύνθημα «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» έγινε δεκτός στο Βύρωνα ο Αλέξης Τσίπρας που συνομίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στον Βύρωνα. (23.02.2022)