Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στέφανος Κασσελάκης: Να πέσει φως στο ναυάγιο της Πύλου – Είναι θέμα ανθρωπιάς

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνεχίζοντας τον κύκλο θεσμικών επαφών του συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή με τον Συνήγορο του Πολίτη.

14/11/2023

Η στήριξη και προστασία του κύρους των Ανεξάρτητων Αρχών, οι οποίες βάλλονται καθημερινά από τις αντιθεσμικές πρακτικές της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ξεκάθαρο ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, οι Ανεξάρτητες Αρχές θα ενισχυθούν και θα είναι πραγματικά ανεξάρτητες χωρίς κυβερνητικές παρεμβάσεις στο έργο τους.

Ειδική αναφορά έκανε στο θέμα του ναυαγίου έξω από την Πύλο, τονίζοντας ότι είναι θέμα ανθρωπιάς να υπάρξει φως σε αυτή την υπόθεση που έλαβε χώρα στη ζώνη έρευνας και διάσωσης της Ελλάδας. Διευκρίνισε παράλληλα ότι υπάρχει πολιτική ευθύνη η οποία βαρύνει αποκλειστικά την κυβέρνηση και όχι τους ανθρώπους του Λιμενικού, οι οποίοι αν και είναι ήρωες και στην πρώτη γραμμή, ακολουθούν τις εντολές των πολιτικών προϊσταμένων τους.

Πηγή: https://www.syriza.gr/article/id/151910/St.-Kasselakhs:-Na-pesei-fws-sto-nayagio-ths-Pyloy-%E2%80%93-Einai-thema-anthrwpias.html

 

Πρωτοσέλιδα

Νόμοι και Ψηφοφορίες

Ακολουθήστε μας

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Με το σύνθημα «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» έγινε δεκτός στο Βύρωνα ο Αλέξης Τσίπρας που συνομίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στον Βύρωνα. (23.02.2022)