Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Συνέντευξη Νίκου Παππά στο Kontra Channel

Συνέντευξη στο Kontra Channel και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνη στο δελτίο των 22:00.

14/06/2022, 22:35

«Είμαστε περήφανοι για την πολιτική που ασκήσαμε στα ΜΜΕ.  Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι η υπόθεση έχει να κάνει με το γεγονός πως για πρώτη φορά οι ιδιοκτησίες των τηλεοπτικών σταθμών πλήρωσαν για τηλεοπτικές άδειες, για πρώτη φορά εφαρμόστηκε το Σύνταγμα, για πρώτη φορά πλήρωσαν φόρους που τους αναλογούσαν και ποτέ δεν είχαν πληρωθεί.

► Καταλογίσαμε και εισπράξαμε 200 εκατ. ευρώ από τέλη χρήσης συχνοτήτων και φόρο διαφήμισης. Αυτοί οι φόροι ήταν ψηφισμένοι από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά ποτέ δεν εφάρμοσαν.

► Ο κορμός του κατηγορητηρίου εναντίον μου κατέρρευσε στην προανακριτική επιτροπή. Είναι προφανές ότι υπάρχει ένας προεκλογικός σχεδιασμός από τη Ν.Δ. και ότι η δικαιοσύνη εργαλειοποιείται. Αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει από μία δεξιά που λεηλατεί το δημόσιο χρήμα και θέλει να οικοδομήσει ένα αντιπαράδειγμα στην άσκηση πολιτικής. Το μήνυμα είναι πως «όταν μπαίνουν κανόνες και οι ισχυροί του χρήματος και της οικονομίας πληρώνουν, όπως πληρώνει ο λαός, τότε θα σας πηγαίνουμε στα δικαστήρια».

► Η κυβέρνηση Μητσοτάκη νομοθετεί την απόσυρση του ελληνικού δημοσίου από όλες τις συμμετοχές που αυτό έχει στις τράπεζες, ακόμα και αν το ΤΧΣ πουλήσει κάτω από την τιμή κτήσης ή ακόμα και κάτω από τη χρηματιστηριακή τιμή. Αυτό είναι ζημία του δημοσίου και μάλιστα νομοθετημένη.

► Προτείναμε τη μείωση της τιμής της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών με τα ΜΜΜ στα 9 ευρώ. Μπορούν να βρεθούν 50 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο, ώστε να αποσυμφορήσουμε και τα πορτοφόλια του κόσμου που πληρώνει πανάκριβα τη βενζίνη και τους δρόμους, οι οποίοι πήζουν από την κίνηση.»

Πηγή: https://www.facebook.com/nikospappas66

 

Πρωτοσέλιδα

Νόμοι και Ψηφοφορίες

Ακολουθήστε μας

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Με το σύνθημα «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» έγινε δεκτός στο Βύρωνα ο Αλέξης Τσίπρας που συνομίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στον Βύρωνα. (23.02.2022)