Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Αλέξης Τσίπρας: Τα χρωμοσώματα ενός ανθρώπου δεν μπορούν να αποτελούν φραγμούς για την ομαλή ένταξή του στην κοινωνική ζωή

Μήνυμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομo Down

Μήνυμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομo Down

21/03/2022

Σήμερα, πρώτη ημέρα της άνοιξης, έχουμε στραμμένο το ενδιαφέρον μας προς χιλιάδες συμπολίτες μας για τους οποίους η 21η Μαρτίου είναι το δικό τους ορόσημο.
Η Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομo Down μάς επισημαίνει ότι τα χρωμοσώματα ενός ανθρώπου δεν μπορούν να αποτελούν φραγμούς για την ομαλή ένταξή του στην κοινωνική ζωή.
Τα αιτήματα παραμένουν καίρια, για την ουσιαστική στήριξη των οικογενειών, την απρόσκοπτη πρόσβαση σε υγεία-πρώιμη παρέμβαση, παιδεία, πολιτισμό, αθλητισμό και εργασία.
Μόνο μέσα σε ένα κράτος και μία οργανωμένη κοινωνία με αλληλεγγύη και πρόνοια, μπορεί το άτομο να ζήσει σε περιβάλλον πραγματικής ασφάλειας χωρίς φόβο για το μέλλον. Για μία κοινωνία όλων των συμπολιτών μας, χωρίς διακρίσεις.

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων