Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και φορολογία

Εκδήλωση για τη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα, που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

11/1/2024

Κανένα μέτρο περιορισμού της ακρίβειας και του υψηλού ενεργειακού κόστους. Αποκλεισμός από τραπεζικό δανεισμό και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα. Ανεξέλεγκτο ιδιωτικό χρέος. Νέο φορολογικό. Συμπίεση της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας.

Αυτή την πολιτική θα την ανατρέψουμε ως σύγχρονη αριστερά, ως αριστερή και προοδευτική παράταξη.

Για εμάς, ανάπτυξη είναι κάτι πολύ περισσότερο από την επισφαλή και άνιση μεγέθυνση του ΑΕΠ. Για εμάς ανάπτυξη είναι μια πορεία βελτίωσης της συλλογικής ευημερίας.

Μαζί με τον Νίκος Σκορίνης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και τον Γιώργος Κ. Παναγιωτόπουλος, συντονιστή του τμήματος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν, επίσης, μεταξύ μελών, φίλων και εκπροσώπων φορέων, η βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών, Αθηνά Λινού και η πρώην βουλευτής Ελένη Αυλωνίτου (@Eleni Avlonitou).

Πηγή: https://www.facebook.com/nikospappas66

 

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων