Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νίκος Παππάς: Το ΣτΕ ζητά την επιστροφή της #ΕΥΔΑΠ από το Υπερταμείο στο δημόσιο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη το αγνοεί.

Συνέντευξη «Στο Κόκκινο» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Τραπεζιώτη.

28/07/2022

📍 Προετοιμάζεται «ντου» στα αποθεματικά της ΕΥΔΑΠ, μοιράζοντας τα μέσω μερισμάτος. Υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που λέει ότι δεν μπορούν ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ να είναι στον έλεγχο του υπερταμείου. Ο σκοπός του υπερταμείου, λέει το ΣτΕ, είναι αντίθετος με τους σκοπούς των εταιρειών.
📍 Κατακαλόκαιρο πάνε κάποιοι να μοιράσουν μερίσματα, προσπαθώντας να προλάβουν την αίτηση συμμόρφωσης με την απόφαση του ΣτΕ στην οποία έχουν προχωρήσει οι εργαζόμενοι. Καταθέσαμε ένσταση αντισυνταγματικότητας σχετικά.
📍 Επιχειρούν να ληστέψουν την εταιρεία, δίνοντας μέρισμα με αντισυνταγματική μετοχική σύνθεση και σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου. 📍 Θα έχουν βαριές ποινικές ευθύνες.
📍 Εφαρμόστε την απόφαση. Ιδιωτικοποίηση σημαίνει ακριβό #νερο, όπως έγινε και με το ρεύμα.

 

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων