Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Νίκος Παππάς «Στο Κόκκινο»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»

20/8/2022

➠ Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας πρωθυπουργός υπό προθεσμία. Με αυτή την ιδιότητα έκανε και τη σημερινή του δήλωση.
Ένας Μητσοτάκης δεμένος πισθάγκωνα από τις εξελίξεις στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.
Ένας Μητσοτάκης που επανέλαβε τα ψέματα, τις διαστρεβλώσεις και τις αποσιωπήσεις για το 2015.
Ένας Μητσοτάκης που αποσιώπησε τις εκλογές του 2015, οι οποίες άνοιξαν τον δρόμο για να φύγει η Ελλάδα από το φάσμα της χρεοκοπίας.
➠ Η ολοκλήρωση της εποπτείας ήταν μια εξέλιξη δρομολογημένη από το 2018 με το τέλος των μνημονίων. Σήμερα δεν υπάρχει τίποτα νέο. Η έξοδος από τα μνημόνια επισφράγησε την ιστορικά επιτυχημένη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία άφησε πίσω γεμάτα ταμεία, ρυθμισμένο το χρέος με κλείδωμα χαμηλά επιτόκια και την Ελλάδα να είναι προστατευμένη από οικονομικές διαταραχές, όπως αυτή που ζούμε αυτή την περίοδο.
➠ Ο κ. Μητσοτάκης έκανε τη ζωή μας πιο δύσκολη και τις επιλογές πιο περιορισμένες, δεσμευόμενος σε υψηλότερα πλεονάσματα και απουσιάζοντας από τη συζήτηση για την αλλαγή του Συμφώνου Σταθερότητας.
Δεν δικαιούται να πανηγυρίζει τώρα. Έχει υπονομεύσει τα δημοσιονομικά, εγκαλείται από την Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων για σωρεία απευθείας αναθέσεων, έχει πρακτικά περάσει το σημείο καμπής από το οποίο δεν μπορεί να ανακάμψει.
➠ Ο κόσμος πληρώνει ακριβά το μάρμαρο των επιλογών Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης θα πληρώσει το πολιτικό τίμημα.

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων