Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Νίκος Παππάς «Στο Κόκκινο»

Συνέντευξη «Στο Κόκκινο» και τον δημοσιογράφο Κώστα Σαββόπουλο.

21/07/2022

Αναντίστοιχη η κυβέρνηση με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Σε απόσταση από την πραγματικότητα και για την υπόθεση των πυρκαγιών και για την υπόθεση Λιγνάδη.

➠ Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αισθάνονται ανέγγιχτοι από όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Είτε έχουν κακούς συμβούλους είτε βασίζονται στην μιντιακή τους ασυλία.

➠ Η απόλυτη ταύτιση με τον πρωτόδικα καταδικασμένο βιαστή ανηλίκων και η ευκολία με την οποία χρεώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ την πολιτικοποίηση του θέματος προκαλεί ερωτηματικά. Σύντομα θα αποκαλυφθεί το κίνητρο αυτής της κάλυψης που του προσφέρει η κυβέρνηση.

➠ Ακυρώνονται δρομολόγια, την τελευταία στιγμή, από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία προβάλλει ανυπόστατες δικαιολογίες ενώ στην πραγματικότητα αιτία είναι η αδυναμία εκπαίδευσης των μηχανοδηγών. Δεν αξίζει στον κόσμο αυτή η ταλαιπωρία.

➠ Με υπογραφή Καραμανλή, το μνημόνιο συνεργασίας δημοσίου – ΤΡΑΙΝΟΣΕ προέβλεπε επενδύσεις 780 εκατ. ευρώ από την εταιρεία, ενώ η σύμβαση που ήρθε στη Βουλή μόνο 160 εκατ. ευρώ. 600 εκατ. ευρώ επενδύσεις έγιναν αέρας.

➠ Στη Γερμανία η μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών πήγε από τα 80 ευρώ στα 9 ευρώ και εδώ, αντί να κινούμαστε σε αυτή την κατεύθυνση, πέφτει η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας με γενικευμένες ακυρώσεις.

Πηγή: https://www.facebook.com/nikospappas66

 

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων