Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

«Ο Πρόεδρος λειτουργεί μόνο με καθαρές και θετικές προθέσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ανάκαμψη της ελληνικής κοινωνίας»

Ραδιοφωνική συνέντευξη της Ραλλίας Χρηστίδου στον FM 100

Αθήνα, 2 Ιουλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραδιοφωνική συνέντευξη της Ραλλίας Χρηστίδου στον FM 100: «Ο Πρόεδρος λειτουργεί μόνο με καθαρές και θετικές προθέσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ανάκαμψη της ελληνικής κοινωνίας»

 Παρατίθενται οι τίτλοι των θεμάτων από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Βουλεύτρια Ραλλία Χρηστίδου στη ραδιοφωνική εκπομπή «100% στον FM 100» με την Έφη Τσαμπάζη και τον Βαγγέλη Στολάκη:

👉🏻 Μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε όλα τα κόμματα να ασκείται κριτική, αλλά ειδικά στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που με ενδιαφέρει μόνο,  δίνεται η ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι προς μια πιο θετική κατεύθυνση, κυρίως, για την κοινωνική πλειοψηφία.

👉🏻 Το εκλογικό αποτέλεσμα κρίνεται ικανοποιητικό λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα. Ένας νέος Πρόεδρος που σόκαρε την ελληνική κοινωνία. που δέχτηκε μεγάλη αμφισβήτηση εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ, με τις δημοσκοπήσεις να μας εμφανίζουν με ποσοστό 9% το Φεβρουάριο και τελικά το εθνικό ποσοστό να γίνεται 15% και 17% + στην Αττική, αποτελεί μια θετική αφετηρία για να χτίσουμε στο όραμα που έχουμε για την επόμενη μέρα.

👉🏻 Η μη επίτευξη ενός στόχου, όπως αυτός που θέσαμε πριν τις εκλογές, δεν σημαίνει αποτυχία, αλλά τουναντίον σε βοηθά να βελτιωθείς, να διορθώσεις τα λάθη σου και να προχωρήσεις μπροστά.

👉🏻 Δε μπορώ να γνωρίζω τι θα πει ο Πρόεδρος στη σημερινή συνέντευξη.  Έχοντας όμως εμπιστοσύνη στο ένστικτό του, επειδή λειτουργεί με καθαρές προθέσεις για τη συλλογική επιβίωση του κόμματος και την ανάκαμψη της ελληνικής κοινωνίας όπως την οραματιζόμαστε όλοι, θα κινηθεί προς θετική κατεύθυνση.

👉🏻 Σχετικά με την ανάρτηση για τον Α. Τσίπρα, ο Πρόεδρος έχει μια σχηματισμένη εικόνα και βάσει αυτής απάντησε και αιτιολόγησε.  Η επιστολή των 87 κρίνεται ως αχρείαστη αφού ήδη είχαν αναγγελθεί οι συνεδριάσεις των οργάνων.

👉🏻 Από τον τρόπο που προσεγγίζεις τα λεγόμενα ενός ανθρώπου, θετικά ή καχύποπτα, προκύπτουν όλα τα υπόλοιπα.  Γιατί να ξενίζει η έκφραση ο «ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ»;  Και εγώ τη χρησιμοποιώ χωρίς να σημαίνει κτητικότητα.  Όπως και για τα «μαύρα χρήματα» δεν υπάρχει υπόνοια ότι αναφερόταν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

👉🏻 Για την κατάσταση στην «Αυγή» η σημερινή συζήτηση αδικεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς ήταν γνωστό πως το μέσο αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και προϋπήρχαν σχετικές αποφάσεις.  Όμως επί της ουσίας, δεν γίνεται να λέμε πως πρέπει να διατηρηθεί το μέσο πάση θυσία χωρίς να γίνουν αναγκαίες αλλαγές διότι τίθεται ένα συνθετικό ερώτημα: εάν το μέσο υπάρχει για να υπηρετούνται οι σκοποί του πολιτικού φορέα ή το αντίθετο;  Όταν δε βγαίνει ο «λογαριασμός» δε θα πρέπει να γίνει κάτι;

👉🏻 Το «Αλέξη πάμε» μόνο ως θετικό, ενωτικό και ως πρόσκληση συμπόρευσης μπορεί να εκληφθεί.

Πρωτοσέλιδα

Νόμοι και Ψηφοφορίες

Ακολουθήστε μας

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Με το σύνθημα «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» έγινε δεκτός στο Βύρωνα ο Αλέξης Τσίπρας που συνομίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στον Βύρωνα. (23.02.2022)