Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ραλλία Χρηστίδου στο ΑTTICA TV: Ο Στέφανος Κασσελακης κυρίαρχος των γεγονότων που οδηγούν στην πλήρωση της αποστολής του νέου ΣΥΡΙΖΑ

Παρατίθενται οι τίτλοι των θεμάτων από τη χθεσινή τηλεοπτική παρέμβαση της Ρ. Χρηστίδου, Αναπλ. Τομεάρχη Εσωτερικών του Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Βουλεύτρια Β3 Νότιου Τομέα Αθήνας, που έγινε στο ATTIKA TV στην εκπομπή Χωρίς Μακιγιάζ με τη Βούλα Κεχαγιά και τον Γιώργο Χουδαλάκη:

22/11/2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περνάει μια δύσκολη διαδικασία από την οποία όμως θα προκύψει κάτι καθαρό. Είναι προτιμότερο να υπάρξουν καθαρές λύσεις και να παραμείνουν όσοι επιθυμούν να υπηρετήσουν μια κοινή αποστολή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι κυρίαρχος των γεγονότων που οδηγούν στην πλήρωση αυτής της αποστολής που ετέθη από το 2019 και εκ νέου με την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα. Η αποστολή είναι να απευθυνθούμε στην κοινωνία και να δημιουργηθεί ο νέος ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι ακατανόητο αυτό που συμβαίνει σχετικά με τις επιθέσεις που δέχτηκε ο Προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη ημέρα πριν καν προλάβει να δώσει δείγμα γραφής. Είναι λογικό οι εσωκομματικές εκλογές να είναι μια ανταγωνιστική διαδικασία, αλλά με την ολοκλήρωσή τους οι επιθέσεις συνεχίστηκαν και δεν ήταν από την πλευρά του Προέδρου.

Είναι αμφίβολο το εάν όσοι σκέφτονται να αποχωρήσουν είναι μια κίνηση που εξυπηρετεί τον κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να δημιουργήσει μια νέα σχέση με τους πολίτες, η ανάγκη να δημιουργηθεί ένα νέο είδος πολιτικής που το κυρίαρχο στοιχείο θα είναι η εμπιστοσύνη.

Πηγή: https://www.syriza.gr/article/id/152154/R.-CHrhstidoy-sto-ATTICA-TV:-O-S.-Kasselakhs-kyriarchos-twn-gegonotwn-poy-odhgoyn-sthn-plhrwsh-ths-apostolhs-toy-neoy-SYRIZA.html

 

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων