Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στέφανος Κασσελάκης: «Πάμε να δουλέψουμε μαζί» η προτροπή σε νέους και νέες στη Θεσσαλονίκη

Με νέες και νέους συνομίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στη Θεσσαλονίκη – «Θα είμαστε εδώ παρόντες» του απάντησαν.

27/10/2023

Με νέες και νέους της Θεσσαλονίκης συνομίλησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης, σε καφέ στο κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο της επίσκεψή του για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, μόλις έφτασε οι νέοι τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πέρασε από τα τραπέζια κι έκανε χειραψίες, ενώ συγκεντρώθηκαν στο σημείο και αρκετοί περαστικοί. Στις συνομιλίες που είχε με τους νέους απάντησε σε ερωτήσεις τους για την πολιτική και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μιλώντας με νέους ανθρώπους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γνωστοποίησε ότι θα δημιουργήσει γραφείο στη Θεσσαλονίκη και ότι θα μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ώστε να έχει μια πιο μόνιμη επαφή με τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης και τους ίδιους. «Πάμε να δουλέψουμε μαζί. Θες να έχεις φωνή; Έλα να δουλέψεις», είπε.

«Θα είμαστε εδώ παρόντες» του απάντησαν.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, ο βουλευτής Κιλκίς του κόμματος Πέτρος Παππάς, η γραμματέας της ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη και η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου.

Πηγή: https://www.syriza.gr/article/id/151176/St.-Kasselakhs:-Pame-na-doylepsoyme-mazi-h-protroph-se-neoys-kai-nees-sth-Thessalonikh.html

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων