Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στέφανος Κασσελάκης: Παρέμβαση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε παρέμβαση με σύντομη ομιλία, λέγοντας στα μέλη του συμβουλίου ότι «η αυτοδιοίκηση είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς».

17/1/2024

Επίσκεψη στο δημαρχείο Σπάρτης, όπου ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, έκανε την Τετάρτη (17/1) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Συγγνώμη που διακόπτω, ξέρω ότι έχετε σημαντικά ζητήματα» είπε στα μέλη του συμβουλίου ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ευχόμενος «καλή θητεία» και «καλή χρονιά». «Η αυτοδιοίκηση είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς» επισήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης, προσθέτοντας ότι «γνωρίζουμε ότι υπάρχουν μεγάλα θέματα στο νομό και την πόλη σας, ειδικά στο θέμα της υγείας. Γνωρίζω και το θέμα των δεδουλευμένων του γραφείου κοινότητας, εδώ στο δήμο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξέφρασε την στήριξη του κόμματος, με τον ίδιο να υπογραμμίζει ότι «ότι άλλα θέματα υπάρχουν, είμαστε στη διάθεσή σας να τα αναδείξουμε, στα κατάλληλα υπουργεία».

«Η αποκέντρωση για εμάς είναι πολύ σημαντική για εμάς. Πρέπει πόλεις, όπως η Σπάρτη να μπορούν να ανθίσουν, να κρατήσουν τη νεολαία τους. Δεν γίνεται να είμαστε μια χώρα, μία πόλη» είπε ακόμα αναφερόμενος στην Αθήνα, ενώ έκλεισε καλώντας τα μέλη του συμβουλίου να του μεταφέρουν τυχόν ιδέες και προτάσεις τους.

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, στη Σπάρτη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Πηγή: https://www.syriza.gr/article/id/153643/St.-Kasselakhs:-Parembash-sth-synedriash-toy-dhmotikoy-symboylioy-Sparths.html

 

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων