Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη του βουλευτή Νίκου Παππά στο Kontra Channel

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνη.

27/04/2022

Η ΔΕΗ είναι στρατηγική επιχείρηση, δεν πρέπει να κινείται με όρους μεγιστοποίησης της τιμής. Ο κ. Στάσσης έχει αποτύχει και οι τελευταίες αποκαλύψεις αποτελούν πρόκληση για την κοινωνία.
➲ Στην Ισπανία και την Πορτογαλία θα πληρώνουν 50 ευρώ τη μεγαβατώρα. Πλαφόν για έναν χρόνο. Στην Ελλάδα 250 ευρώ. Ο κ. Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής υπερασπίστηκε τα καρτέλ και όχι τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.
➲ Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δεσμευτεί σε πολύ υψηλά πλεονάσματα ως το 2025, καθιστώντας την Ελλάδα πρωταθλήτρια λιτότητας. Πρέπει να σχεδιαστεί και να ακολουθηθεί ένα άλλο δημοσιονομικό μονοπάτι.
➲ Ο Κ. Καραμανλής καθύβριζε τη δική μας σύμβαση μεταξύ δημοσίου – ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την ανανέωσε τρεις φορές και τώρα φέρνει μια σύμβαση τρεις φορές χειρότερη από τη δική μας.
➲ Με σχεδόν ομόφωνη απόφαση, το Συνέδριό μας απηύθυνε κάλεσμα διαλόγου και προγραμματικής συζήτησης σε όλα τα αριστερά και προοδευτικά κόμματα. Όταν τα κόμματα του προοδευτικού τόξου αναλώνουν τις προσπάθειες τους σε μεταξύ τους κόντρες, απλώς διευκολύνουν τη δεξιά.
➲ Στις 15 Μάη οι Έλληνες θα στείλουν μήνυμα συμμετοχής και ανατροπής, συμμετέχοντας στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής, καθώς και καταστατικών αλλαγών.

 

 

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων