Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος του Κεντρικού Τομέα Περιφέρειας Αττικής

Μέλος της ΟΜ ΒΥΡΩΝΑ ΔΥΤΙΚΑ υποψήφια περιφεειακή σύμβουλος με τον «ΑΤΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ» του Γιώργου Ιωακειμίδη

Η Ευδοκία Ρόκα είναι εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πτυχιούχος αγγλικής και γαλλικής φιλολογίας, με μεταπτυχιακό στην διδακτική της αγγλικής ως ξένης γλώσσας από το ΕΑΠ.

Εργάζεται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Γ’ ΑΘΗΝΑΣ.  Έγινε μέλος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 2015 στην Οργάνωση Μελών Παγκρατίου, μια περίοδο κατά την οποία πολεμούσαν τον Τσίπρα θεοί και δαίμονες εντός και εκτός Ελλάδας θέλοντας να δείξει την έμπρακτη στήριξή της στον Αλέξη Τσίπρα.  Στην Οργάνωση Μελών ΒΥΡΩΝΑ δραστηριοποιείται από το 2021 ως ταμίας, μέλος του Συντονιστικού και υπεύθυνη της απογραφής των μελών.  Εξελέγη πρώτη σε ψήφους Σύνεδρος στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Με μεγάλη αίσθηση ευθύνης συντάχθηκε με τον Γιώργο Ιωακειμίδη, μια γνήσια και επιτυχημένη αυτοδιοκητική πρόταση θέλοντας να συμβάλει στην Προοδευτική Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και να βάλει ένα ανάχωμα στην επέλαση της Δεξιάς με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Υποστηρίζει την συσπείρωση των ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων, στην αυτοδιοίκηση, αλλά και γενικότερα γιατί πιστεύει στην αναγκαιότητα και τις δυνατότητες που έχουν τα προοδευτικά σχήματα να είναι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

https://www.linkedin.com/in/evdokiaroka/

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων