Connect with us

Τι ψάχνετε;

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. εν όψει του Συνεδρίου του

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον δρόμο για το συνέδριό του ξεκινά την καμπάνια του και απευθύνεται σε κάθε αριστερό και προοδευτικό πολίτη, καλώντας τον να λάβει μέρος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον δρόμο για το συνέδριό του ξεκινά την καμπάνια του και απευθύνεται σε κάθε αριστερό και προοδευτικό πολίτη, καλώντας τον να λάβει μέρος. Μέσα από τη συμμετοχή του να κάνει πραγματικότητα τις αναγκαίες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές. Να δυναμώσει τη φωνή της Αριστεράς, της Προόδου, της Δημοκρατίας. Να δυναμώσει τη δική του φωνή. Για μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή!

Παρόμοια άρθρα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου στον Βύρωνα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η θέση της Αριστεράς διαχρονικά για την αραβοϊσραηλινή σύγκρουση και η πρότασης ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τη διοίκηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων